Telekom Legends është një iniciativë e nisur nga Telekom Albania dhe GameON Albania me qëllimin e krijimit të një skene kompetitive për esports dhe gaming me audiencën shqiptare. Ky është turneu i parë i Telekom Legends, ku pjesëmarrësit do të marrin pjesë në 8 tournament-e të ndryshme për lojëra në disa platforma. Turnetë do të zhvillohen në tetë fundjava njëra pas tjetrës, ku nëse triumfoni, do të përfitoni nga çmimet fantastike që ne kemi vendosur për ju.

 • 2020
  FOUNDED
 • 3000€
  PRIZE POOL
 • 2965
  PLAYERS
 • 8
  GAMES

Meet the organization staff